۱۳۸۷ آبان ۶, دوشنبه

ایران و انتخابات ریاست جمهوری آمریکا
m.rad@gmx.net

چهل و پنجمین دوره انتخابات ریاست جمهوری آمریکا که در4 نوامبر امسال بر گزار میشود از ویژگیهای بسیاری بر خوردار است که فقط میشود آنرا با دوران جان اف کندی در سالهای 1960 مقایسه کرد تنها فرق بزرگی که با آن دارد کاندیداتوری باراک اوبامای آفریفایی تبار است که توانست بعنوان کاندیدای حزب دمکرات گوی سبقت را از دیگر رقبای قدرتمند خود همانند خانم هیلری کلینتون برباید. باراک اوباما در انتخابات پیش دوره ای ریاست جمهوری از نظر تعداد آرا تا آنجا پیش رفت که حزب دمکرات تصمیم گرفت او را کاندیدای ریاست جمهوری برای این دوره معرفی کند .
اوباما در پروسه انتخابات پیش دوره ای با موانع بسیار زیادی مواجه شد و هربار مجبور شد تا سیاستهای خود را با موازین سنتی آمریکا وفق دهد . اوباما از مخالفان سرسخت جنگ بر علیه عراق بود پیش از این حزب دمکرات با شعار پایان جنگ در عراق و ادعای رفرم در بافت اقتصادی و اجتماعی آمریکا که در واقع سیاست خارجی و اقتصادی دولت بوش را هدف گرفته بود موفق شده بود در انتخابات میان دوره ای مجلسین آمریکا در هردو مجلس اکثریت نمایندگان را از آن خود کند.
آمریکا در شرایطی طی دوهفته آینده وارد انتخابات ریاست جمهوری میشود که :
- بحران اقتصادی سراسر آمریکا را فراگرفته و با وجود اقدامات عجولانه ای که سیاستمداران آمریکا برای بیرون رفت از این مخمصه اتخاذ کرده اند و بیش از 700 میلیارددلار به بازار تزریق کرده اند نتوانسته اند بحران مالی را کنترل کند.
- دولت بوش طی هشت سال گذشته با سیاست های نادرست آمریکا را در جهان گرفتار جنگ و ناامنی کرده که بیشتر از همه گریبان خود آمریکا را گرفته است . دولت بوش طی این هشت سال بیش از ده هزار میلیارددلار بدهکاری برای مردم آمریکا ببار آورد که حداقل سه نسل آینده با مالیات خود باید تاوان آنرا پرداخت کند.
- دولت بوش هرساله 600 میلیارددلار بیش از در آمد مالیاتی کشور که رغم آن 2286 میلیاردلاردر سال است هزینه کرده است که در تاریخ آمریکا سابقه نداشته است بودجه نظامی آمریکا در دولت بوش از مالیات دریافتی بیش از 500 میلیارددلار در سال بوده که این بودجه تا سال آینده به 700 میلیارددلار خواهد رسید.
- شرکتهای بزرگ صنعتی آمریکا همانند جنرال موتور ، فورد و کرایسلر با چنان بحران مالی مواجه شده اند که احتمال ورشکستگی آنها بسیار زیاد است ادامه حیات این شرکتها منوط به تزریق میلیاردها دلار پول به آنها و بخشودگی بدهکاری آنهاست که خود از سهمامداران عمده بانکهای ورشکست شده و بورس نیویورک هستند همین امروز خبرگزاریها گزارش دادند که جنرال موتور کمپانی کرایسلر را که در آستانه ورشکستگی است خریده و در خود ادغام خواهد کرد.
- شرکتهای بزرگ نظامی همانند جنرال داینامیک ، بوئینگ ، لاکهید و دیگر شرکتهایی که در بخش نظامی فعال هستند و بزرگترین جناح حکومت دولت بوش را تشکیل میدهند بشدت خواهان انتخاب مک کین در انتخابات هستند تا با ادامه جنگ در خارج از آمریکا زمینه حیات خود را تضمین کنند این شرکتها روزانه بیش از 30 ملیون دلار برای انتخاب مک کین هزینه میکنند.
- کسری موازنه تجاری و وام دریافتی دولت آنچنان زیاد است که اگر حتی دولت موفق شود به کمک کشورهای دیگر همانند اروپا و آسیا اوضاع مالی را سروسامان بدهد باز قادر نخواهد شد آمریکا را به ثبات اقتصادی سوق دهد و حتی به سالهای 1970 تا 1980 برساند.
- جنگ و جدال بین جناح های آمریکا که نمایندگان شرکتهای بزرگ خدماتی همانند بانکها ، بیمه ها ، بورسها ، شرکتهای بزرگ نظامی که همواره در حاکمیت نقش تعیین کننده ای داشته و دارند ، شرکتهای بزرگ نفتی که طی دوازده سال گذشته بالاترین سودها را از آن خود کرده اند ونمایندگان تکنوکراتها و بوروکراتها که درصد آنها در آمریکا در حدود 10 % است و بالاترین در آمد را بعداز شرکتها و صاحبان آنها از آن خود کرده اند بر سر سیاست گزاری کشور همچنان ادامه دارد. همه این گروه ها در شورای امنیت ملی آمریکا عضو بوده و تا کنون نتوانسته اند در مورد انتخاب دو کاندیدای انتخاباتی تصمیم استراتژیکی اتخاذ کنند.
- جناحهای جمهوریخواهان استدلال میکنند که برنامه آنها در مورد خاورمیانه و هژمونی آمریکا بر جهان تمام نشده و بشدت خواهان آنند که به آنها فرصت داده شود تا کار را به اتمام برسانند این جناح که از پشتیبانی وسیع محافظه کاران آمریکا و جهان بر خوردار است هنوز ادعادارد که قادراست عظمت آمریکا را به آن باز گرداند و اجازه نخواهد داد تا تجربه جنگ جنوب شرقی آسیا بین سالهای 1945 تا 1975 که منجر به شکست آمریکا شد تکرار شود .
- بسیاری از کشورهای هم پیمان آمریکا از جمله کشورهای اروپایی ، ژاپن مخصوصا کشورهای شیخ نشین که منبع عظیم تامین مالی آمریکاهستند اعتماد خودرا نسبت به آمریکاو سیاست اقتصادی آن و دلاراز دست داده اند همه این کشورها تا حالا میلیاردها دلار متحمل خسارت شده و اعتبار و اعتماد مردم کشورهای خود را از دست داده اند. در بسیاری از این کشورها مردم با اعتماد به دولتهای پس اندازهای خود را چه بصورت خرید سهام و چه بصورت ودیعه در اختیار دولت و بانکها قرار داده بودند که با بحران مالی اخیردیگر چیزی عایدشان نخواهد شد.
- در کنفرانس 25ا 24/ اکتبرهمین ماه کشورهای اروپایی و آسیایی در پکن ازآمریکا خواسته شده است تا با مسئولیت پذیری به مسائل اقتصادی و مالی بر خورد کند و خود راآماده کند تا زیر کنترل یک سازمان مالی بین المللی قرار گیرد و از همه مهمتراز دولت آمریکا خواسته شده است از مسئولان بورس و بانکها ی آمریکا علت این بحران را تحقیق و مسببین آنرا مورد مجازات قرار دهد و اجازه ندهد بدون پشتوانه مالی بانکها به خرید اوراق قرضه و فروش سهام دست بزنند .

مقایسه انتخاباتی اوباما و جان اف کندی

جان اف کندی 46 ساله و کاتولیک از حزب دمکرات در سال 1961 زمانی رئیس جمهور آمریکا شد که این کشورخود را از سال 1945 درست بعدازپایان جنگ جهانی دوم در گیر جنگ در چین ( 1945 تا 1949) و جنگ کره ( 1950 تا1953) کرده بود که نتیجه آن شکست در هردو جنگ بود.
آمریکا با شروع دعوای قدرت بین رهبران شوروی پس از مرگ استالین که تا 1960 ادامه داشت بار دیگر از فرصت استفاده کرده و با کودتاهای پی درپی در بسیاری از کشورها از جمله ایران وجنگ در جنوب شرقی آسیا خود را در گیر کرده بود . کندی با شعار بازگشت به سنتهای آمریکا و پایان درگیری آمریکا در سطح جهان در شرایطی که در داخل کشور هنوز حق و حقوق سیاه پوستان برسمیت شناخته نشده بود وارد معرکه انتخاباتی شد که یکی از تم های آن برسمیت شناختن حق وحقوق سیاهپوستان در آمریکا بود.
کندی پس از بدست گرفتن قدرت تمامی قول و قرارها ووعده های حزب را فراموش کرد و ببهانه مبارزه با کمونیسم نیروهای نظامی آمریکا را در جنوب شرقی آسیا که کمتر از پنجاه هزار نفر بودند را به 500.000 افزایش داد و جنگ را در سراسر جنوب شرقی آسیا گسترش داد و در سه کشور ویتنام ، کامبوج و لائوس به جنگ تمام عیار دست زد کندی با اتخاذ این سیاست جنگی چنان شرایطی در منطقه آسیا بوجود آورد که پس از ترور وی در سال 1963 این جنگ تا شکست قطعی آمریکا در سال 1975 ادامه پیداکرد و منجر به کشته شدن بیش از 45000 نفر سربازو ده هاهزارنفر مجروح آمریکایی شد در عین حال که آمریکا بیش از دوونیم ملیون مردم سه کشور فوق را قتل و عام کرد. کندی در همان سالها ببهانه انتقال موشکهای روسی به کوبا آمریکا را تا پای جنگ اتمی با شوروی پیش برده بود که فشار افکار عمومی جهان آمریکا و شوروی را مجبور کرد تا بتوافق دست پیدا کنند که نتیجه آن برچیدن موشکهای آمریکا از خاک ترکیه و بر چیدن موشکهای شوروی از خاک کوبا بود.

باراک اوباما ی 47 ساله فرزند حسین اوبامای مسلمان از قبیله لو (LUO ) کنیا و آن دوهام (Ann Duhan) دختریک خانواده مسیونار ( مبلغین مذهبی) سفید پوست آمریکایی بنام مادلین و استانلی دوهان Madelyn und Stanley Duhan)) است که در هاوایی متولد شد باراک با خانواده دوهان مدت کوتاهی در هاوایی زندگی کرد و در سال 1967 با مادر خود آن دوهان که خود نیز یکی از همین مبلغین سرسخت مذهبی بود به اندونزی رفت و مدت پنج سال مقیم این کشور شد باراک یک سال (19701971/) آنرا به اصرار پدر خود در مدرسه اسلامی دولتی گذراند . خانواده دوهان عضو فعال کلیسای اتحادیه کلیساهای مسیحی ( United Church of Christ) بودند که بزرگترین کلسیای اوانگلیستی آمریکاست.
باراک اوباما در سال 1979 بعداز پایان دبیرستان از هاوایی به لوس آنجلس واز آنجا به نیویورک میرود و در آنجا رشته روابط بین المللی رادرسال 1983 به اتمام میرساند وبعنوان مشاور اقتصادی دوسال هم در نیویورک کار میکند ضمن آنکه هرگز دست از تبلیغات مذهبی برای کلیسای خود بر نمیدارد باراک اوباما از طریق کلیسا به شیکاگو فرستاده میشود تادر بخش خدمات کلسیایی بفعالیت خود ادامه دهد ضمن آنکه چند واحد حقوقی را هم در دانشگاه میگذراند که اجازه می یابد تا دریک دفتر حقوقی بعنوان وکیل مشغول کار شود .
باراک اوباما در تمام مراحل زندگی همچنان به کلیسای خود وفادار میماند و آنها هم با نفوذی که داشتند اوبامارا دوبار به سناتوری ایلینویز میرسانند که دفعه اول تنها کاندیدای این مقام بوده است در ایلینویز همگان بر این باورند که اوباما بطور اتفاقی سناتور شده است.

باراک اوباما به اتفاق خانم و آقای دوهان


باراک اوباما از سال 1990 بطور پیگیر بنفع کاندیداهای حزب دمکرات بفالیت های تبلیغاتی دست زد که اوج آن در دوران کاندیتاتوری جان کری (John Kerry) اتفاق افتاد چه سخنرانی اوباما در شهر بوستون باعث معروفیت وی در سطح کشور شد . اوباما در سالهای بعد برحملات خود بر علیه بوش و سیاست های دولت وی افزود و خواهان آن شده بود تا دولت بوش تاریخ خروج نیروهای نظامی آمریکا از عراق را اعلام کند و بلاخره با مطرح کردن اتحاد ملی آمریکا با جنگی که بوش آنرا ادامه میدهد در خطر است عملا از پشتیبانی بیشتر اعضاء حزب دمکرات و حتی تعداد زیادی از شخصیت های با نفوذ حزب جمهوریخواه بر خوردار میشود . اوباما برای انتخابات ریاست جمهوری خود اولین بار مطرح کرد که:

آمریکا نه آمریکای حزب دمکراتها و نه آمریکای حزب جمهوریخواهان بلکه آمریکای ایالات متحده آمریکاست.

اوباما بااین جمله بهر دوحزب هشدار داد که تنها جنگ نیست که آمریکایی ها را از هم جدا میکند بلکه تضاد منافع دوحزب هم میتواند بمنافع آمریکا چه در داخل و چه در خارج لطمه وارد آورد اوبهمه سیاستمداران آمریکا گوشزد کردکه آمریکا نیاز به یک استراتژیِ تازه دارد که بتواند منافع آمریکا را در طولانی مدت تضمین کند بدین ترتیب اوباما نشان داد که بیشتر از مدعیان دفاع از منافع آمریکا بفکر آمریکا و بقاء آیالات متحده آمریکاست.
باراک اوباما از بدو فعالیتهای سیاسی که توامان با کار مذهبی بود نظرات خودرا بصورت نوشته در مجامع آمریکا ارائه داده و اولین سناتوریست که ده ها پیش نویس بعنوان پیشنهاد در اختیار کاپیتول هیل و مجلس سنا قرار داده است . اوباما راجع به زندگی گذشته خود و خانواده پدری هم کتابی نوشته که ترسیم کننده رویاهای اوست و اسم آنرا رویاهای پدرم (Dreams of my Father) گذاشته است که نشان میدهد تا چه اندازه دوری از خانواده پدری و فرهنگ کنیا درزندگی اوتاثیر گذاشته است.
باراک اوباما در مراحل انتخاباتی ریاست جمهوری مجبور شد بسیاری از نظرات خود را تغییر دهد و از انتقادات شدید بر علیه بوش – دیک چینی و خانم رایس بشکل سابق دست بر دارد اوباما بخوبی دریافت که دیگر کاندیداها چیزی در چنته ندارند و با بدست گرفتن ابتکار عمل بسیاری از کاندیداها از جمله خانم هیلری کلینتون را که هیچ سررشته ای از سیاست و اقتصاد نداشت را از صحنه خارج کرد اگرچه بعید بود جامعه مردسالار آمریکا خانم کلینتون را بریاست جمهوری بر گزیند.

جان مک کین کاندیدای 72 ساله از حزب جمهوریخواهان رقیب باراک اوباما در یک خانواده نظامی در پاناما متولد شد مک کین همانند جورج بوش اهل درس و مشق نبود در نتیجه راه پدر که هم پر در آمد بود و هم کاری آسان را برگزید و همانند پدرمدعی بود که او یک سرباز فدایی در ارتش آمریکا است بسیاری از آمریکایی ها اورا جنازه زنده میدانند که از سیاست هیچ سررشته ای ندارد مک کین که قبلا شانس خود را در برابر جورج بوش امتحان کرده و شکست خورده بود این بار بعلت کمبود شخصیت در داخل حزب جمهوریخواه قرعه بنام وی اصابت کرد و او بدون دردسر کاندیدای ریاست جمهوری از طرف محافظه کاران راست افراطی شد .
مک کین داوطلبانه خودرا برای جنگ در جنوب شرقی آسیا معرفی کرد و بعنوان خلبان کارش این بود که شهرها و روستاها را بمباران کند و مردم غیر مسلح و عادی را بهمراه اموالشان به نیستی بکشاند مک کین دریکی از همین بمبارانها که قرار بود کارخانه تولید برق هانوی را هدف قراردهد در 26 اکتبر 1967 هواپیمایش سرنگون میشود و خودش درحالیکه بشدت زخمی شده بود دستگیر میشود البته بعداز مداوا و بدست آوردن سلامتی جسمی با تنی چند از خلبانان دستگیر شده از طرف ارتش ویتنام در خیابانهای هانوی بتماشا گذاشته میشود وقتی ارتش آمریکا در جنوب شرقی آسیا در سال 1975 بسختی شکست میخورد از زندان آزاد میشود.
مک کین از زمان آزادی بدلیل جنایاتی که در جنوب شرقی آسیا انجام داده بود عنوان سناتور مادام العمر را از آن خود میکند و امروز هم کاندیدای ریاست جمهوری آمریکا برای 45 دور انتخاباتی است . مک کین جز دانش نظامی که آنهم بسیار محدود است ازسیاست و اقتصاد سررشته ای ندارد ولی همانند بسیاری از جمهوری خواهان خود را مرید رنالد ریگان میداند که معتقد بود آمریکا نه برای زندگی اقتصادی بلکه برای ارزش های آمریکایی میجنگد و حاضر است هر بهایی برای آن بپردازد . در داخل آمریکا تمامی راست های نژاد پرست و محافظه کاران مذهبی و تقریبا تمامی شرکتهای نفتی و اسلحه سازی و بانکهای متعلق به آنها از مک کین پشتیبانی میکنند ضمن آنکه راست های کشورهای اروپایی و دیگر کشورها هم بدشان نمی آید که مک کین انتخاب شود.
مک کین از سیاست نرم افزاری که در عرف سیاسی به آن دیالوگ می گویند سررشته ای ندارد و فقط استفاده از زورو جنگ را که همان سخت افزار است را میشناسد استدلال مک کین هم این است که ما از نظر نظامی قدرت برتر جهان هستیم و همین هم کافی است تا بر جهان چه بخواهند و چه نخواهند مسلط شویم .
در انتخابات این دوره مک کین از همان تاکتیک جورج بوش در دوره دوم ریاست جمهوری آمریکا استفاده میکند . بسیج تمامی نیروهای مذهبی که اینبار با مشکل بزرگی مواجه شده است چون اوباماهم از پشتیبانی بزرگترین کلیسای آمریکا بر خوردار است مک کین تمامی نژاد پرستان را پشت سر خود جمع کرده است و از خبر ها چنین بر می آید که کاتولیک ها هم از وی حمایت خواهند کرد . بدون تردید در این انتخابات بدلیل شرکت یک سیاه پوست آفریقا تبار آنهم در انتخابات ریاست جمهوری جوامع غیر بومی که عمدتا مهاجران اروپایی هستند فعالانه در این انتخابات شرکت خواهند کرد و میشود پیش بینی کرد که تعداد شرکت کنندگان در رای گیری این بار بر خلاف دوره های قبلی که همیشه زیر 50% واجدین شرایط رای دهندگان را دربر میگرفت بیشتر باشد . بسیاری از سفید پوستان طی هفته های اخیر تا آنجا پیش رفته اند که ادعا میکنند انتخاب یک رئیس جمهور سیاه پوست نه تنها ننگ است بلکه غیر قابل تحمل است.
رئیس جمهور بعدی آمریکا چه اوباما و چه مک کین درشرایطی وارد کاخ سفید خواهند شد که آمریکا در موضع دفاعی قرار دارد و باید خود را با شرایط تازه وفق دهد که بنظر نمیرسد برای هیچکدام از این دونفر کار آسانی باشد چه مک کین سیاست خود را بر پایه ادامه سیاست رنالد ریگان وجورج بوش و باراک اوباما سیاست خود را برای باز سازی عظمت آمریکا قرار داده است و میشود پیش بینی کرد که هردو تا آنجا خود را درگیر جنگ خاورمیانه خواهند کرد تا شکست نهایی به آنها تحمیل شود درست همان کاری که جان اف کندی کرد.
اوباما اگردر این انتخابات پیروز شود وبعنوان رئیس جمهوروارد کاخ سفید شود باید انتظار داشت آمریکا تمام توان خود را بعداز جنوب شرق آسیا برروی آفریقا بگزارد که جولانگاه مسیونرهای غربی از جمله پروتستانها ی آمریکایی - انگلیسی و اوانگلیست های آلمانی است . سیاست مداران مذهبی غربی براین باورند که در آفریقا هیچ مسیحی نباید زیر حکومت غیر مسیحی قرارداشته باشد دعوا در دارفور سودان که اکثریت با مسیحیان پروتستان – اوانگلیست هست یکی از این نمونه هاست ونمونه دوم کشور زیمبابوه است که بد لیل حاکمیت یک حزب چپ و غیر مذهبی در کشوری که اکثریت مردم آن مذهب پروتستان و اوانگلیستی دارند از طرف غرب و آمریکا زیر فشار قرار دارد این کشور تا سال 1985 مستعمره انگلیس بود.

ایران و انتخابات آمریکا:

کمتر نیرو و دولتی را میشود سراغ گرفت که از بی ثباتی خاورمیانه دم نزند این بی ثباتی در تمامی عرصه خود رانشان میدهد طی ده سال اخیر که آمریکا و هم پیمانان آن به بهانه های مختلف به اشغال و لشکر کشی به خاورمیانه دست زده اند برای تمامی مردم منطقه مسجل شده است که علت اصلی آن بی کفایتی حکومتها و دولت های منطقه است که قادر نشده اند با همکاری همدیگر به حل و فصل مسائل موجود فی مابین بپردازند .
اگر در مناطق دیگر دنیا کشورها و دولتها در صدد استفاده از امکانات موجود هستند در خاورمیانه با وجود دریای ثروت و عدم مشکل مالی همه بجان هم افتاده اند درست همان چیزی که آمریکا و پیمان ناتو خواهان آن هستند تا هم از منابع معدنی و بازار منطقه استفاده کنند و هم تا آنجا که در توان دارند از همکاری و پیشرفت منطقه جلوگیری کنند.
با بلبشویی که در جهان بعلت بحران مالی و در پی آن بحران اقتصادی حاکم است که بدون هیچ تردیدی نتیجه جنگ آمریکا و غرب است که اینک از شمال آفریقا تا مرزهای هندوستان را درنوردیده است بسیاری از کشورها با نزدیک شدن انتخابات آمریکا در صدد بازنگری سیاست های خود بر آمده اند تا منافع خود را با شرایط جدید تعریف کنند.
هیچ تردیدی نیست که بزرگترین بازندگان این بحرانها کشورهایی بوده اند که بهر طریق خود را وارد مناسبات اقتصادِی ، نظامی و سیاسی آمریکا کرده اند که پاکستان و ایران و ترکیه نمونه های بارز آن هستند پاکستان از نظر اقتصادی در آستانه ورشکستگی کامل قرار دارد و احتمال پاشیدگی آن بسیار است کشوری که تنها بخاطر چهار میلیاردلار بدهکاری خود به آمریکا این کشور را در گیر جنگی کرده است که تا همین حالا برایش ده ها برابر آن هزینه بر داشته است و بخوبی میشود دریافت که تا در افغانستان جنگ هست پاکستان هر گز روی آرامش بخود را نخواهد دید .
ایران یکی دیگر از کشورهای منطقه است که بعلت تحلیل نادرست از اوضاع خاورمیانه خود را درگیر این جنگ کرده است چه بصورت فرستادن معاودین سابق عراقی مقیم ایران که از طرف رژیم مسلح و آموزش دیده بودند وهنوز در دژ های بتنی عراق خود رامخفی کرده اند تا کشته نشوند. همه کشورهای منطقه و تقریبا تمامی مردم عراق بخوبی میدانند که رژیم ایران خواهان خروج نیروهای نظامی غرب از عراق نیست چه ایران بخوبی میداند رژیم پوشالی عراق در عرض چند هفته سرنگون خواهد شد . طی هفته های اخیربارزانی و طالبانی و حتی مالکی از ماموران سازمان امنیت انگلیس به تهران سفر کرده و این مسئله را بسران رژیم گوش زد کرده اند که خود آنها میدانند در صورت خروج آمریکا از عراق چه سرنوشتی در انتظار آنهاست.
مقامات ایران مدعی هستند که دولت عراق بر گزیده مردم عراق است آنهم در زمانی که کشور تحت اشغال نیروهای نظامی خارجی است و سرسپردگی خودرا در کشتار ملیونی مردم عراق نشان داده است . در چنین شرایطی طبیعی است که نه مردم عراق و نه توده های عرب و نه حکومتهای عرب نمیتوانند به چنین مزدورانی اعتماد کنند . با نزدیک شدن انتخابات آمریکا مسئولان رژیم دست بچند مانور زدند و با تبلیغات در مورد توافقنامه امنیتی آمریکا و عراق چنین وانمود میکنند که گویا دولت عراق مستقل است و جرات میکند از آمریکا در خواست امتیاز بکند . نه آقایان آنها نیامدند که چیزی را تقسیم کنند آنها آمده اند تا نفت خاورمیانه را تصاحب کنند آنها حتی پشیزی برای امثال مالکی و یا طالبانی و بارزانی که مثل بوزینه ها در مقابلشان دولا راست میشوندو کرنش میکنند ارزش قائل نیستند چه رسد به اینکه بخواهند به آنها امتیاز بدهند .
سران رژیم بعلت بی کفایتی و نداشتن دانش سیاسی از همان بدو انقلاب نتوانستند از فرصتی که در خاورمیانه بوجود آمده بود بنفع ایران و کشورهای خاورمیانه استفاده کنند سران رژیم جز تحریک برای ادامه جنگ و افزایش تضاد بین ایران وکشورهای همسایه که حالا به اوج خود رسیده است کاردیگری از دستشان بر نیامده است. .هرچقدر رژیم ایران در کار جنبش مبارزاتی مردم عراق ، افغانستان و کردها تخریب کرده است بهمان نسبت آنها مقاومتر و قوی تر شده اند رژیمی که از بدو تشکیل خود هرگز درک نکرد که بدون همزیستی مسالمت آمیز با همسایگان خارج از اینکه با چه سیستمی اداره میشوند امکان پیروزی در هیچ جبهه ای چه داخلی و چه خارجی وجود ندارد . رژیم ایران در تمام دوران جنگ ده ساله اخیر در افغانستان و عراق بالاترین هزینه ها را پرداخت کرده است ایران مجبور شده است بخش عظیمی از در آمد نفتی کشور را که میبایست صرف بازسازی زیر بنای اقتصادی کشور شود صرف ارتش و نیروی نظامی و جنگ کرده است . در مرز افغانستان برای مبارزه با مواد مخدر میلیاردها دلار هزینه شده است در حالیکه در زمان پیش از اشغال افغانستان دولت وقت افغانستان تولید آنرا به حد اقل رسانده بود و حتی ممنوع کرده بود .
تا پیش از جنگ مسائل ملی تا این حد حاد نبود و میشد با تدارک و همکاری تضادها را کاهش داد و مناسبات خراب شده را باز سازی کرد ولی اینهم حاصل نشد و اینک ایران مانده است با ملیتهای مخالف داخلی و همه نیروهای مخالف همسایه که ایران را بمحاصر کامل خود در آورده اند.
باراک اوباما با عریانی تمام به سران احمق دولت آمریکا فهمانده است که وقتی رژیم ایران اینهمه شرایط را آماده کرده است چه نیازی به سخت ابزار است کشورهای منطقه خود مشکل ایران را حل خواهند کرد باراک به سردمداران آمریکا هشدار داده است که ما فقط نیاز به نرم افزار داریم یعنی فقط دم از صلح زدن و در عمل پشتیبانی از نیروهای مخالف ایران با همه امکانات. بله شما آقایان شما عامل آن بوده اید شما با همکاری با کردهای وابسته به غرب و مزدوران شیعه خود در ایران و همکاری با آمریکا در اشغال منطقه خاورمیانه و با کشتار پشتون هابا همکارِی آمریکا در افغانستان و کشتار کردها با همکاری ترکیه نگذاشتید تا نیروهای مقاومت با تمام توان بر علیه نیروهای متجاوز بجنگند و آنها را زودتر شکست دهند و از منطقه بیرون رانند.
همه این نیروها اینک با تمام توان برعلیه شما بسیج شده اند باراک اوباما و مک کین دیگر چه نیازی دارند تا از نیروی نظامی خود در منطقه استفاده کنند شما باندازه کافی برای ما مخالف تراشیده اید تا آنها کشور ما را متلاشی کنند و کشور را ببلبشو بکشانند شما چه جوابی دارید به مردم عراق ، افغانستان ، کردها و از همه مهمتر به ملیتهای ایران بدهید که همه را از ایران رانده اید.
شما ایران را در منطقه و جهان کاملا ایزوله کرده اید همین بس که در سازمان ملل بین شما و ژاپن اعضاء شورای امنیت به ژاپن رای دادند و بشما رای اعتماد ندادند تفاوت رای شما با ژاپن آنقدر زیاد بود که مورد ریشخند خاص و عام قرار گرفتید این تجربه باید درس عبرتی برای شما باشد که هارت و پورت کردن بدون نیروی مادی و پشتوانه پشیزی ارزش ندارد.
اوباما رئیس جمهور نمیشود که مشکل خاورمیانه را حل کند در این منطقه حکومتهای نالایق همانند شما آنقدر زیادند که آنها تا سالها قادر خواهند بود بغارت منطقه ادامه دهند باراک اوباما وظیفه دارد آفریقا را باهمه امکانات آن دوباره بتصرف غرب در آورد چه با جنگ و چه با نرم افزار امری که بوش پدر و پسر موفق به انجام آن نشده بودند . مسئله دیگری که برای آمریکا و غرب از اهمیت بر خورداراست مسئله اتمی پاکستان است که بنظر میرسد با طولانی شدن جنگ در این منطقه با توافق بین المللی به خلع سلاح اتمی این کشورخواهند پرداخت چه پاکستان همانند شما نشان داده است از حکومت نالایقی برخوردار است و قادر نیست منافع طولانی مدت کشور را تضمین کند.
برای رئیس جمهور آینده آمریکا مهم نیست تا چه اندازه افغانستان ،ایران ، پاکستان ، ترکیه و عراق درگیر جنگ خواهند شد یا سرنوشت ملیتهای ایران از جمله کردها بکجا خواهد کشید. آمریکا و غرب منطقه را از دست دادند ولی یک دست آورد بزرگ داشتند آنهم در گیر کردن کشورهای منطقه در جنگهای داخلی برای چند دهه آینده است .

م. ر ا د ( 26.10.2008 )





هیچ نظری موجود نیست: