۱۴۰۲ آبان ۱۶, سه‌شنبه

 

حوثی ها از حملات پهپادی به اسرائیل خبر دادند

نابودی قایق مین گذاری شده حوثی ها در دریای سرخ توسط ائتلاف عربی - اسپوتنیک ایران  , 1920, 06.11.2023
Telegram
جنبش حاکم انصارالله (حوثی‌ها) در شمال یمن مدعی است که در نتیجه حمله پهپادی به اهدافی در اسرائیل، توانستند ترافیک هوایی در این کشور را برای چند ساعت متوقف کنند.
به گزارش اسپوتنیک، "یحیی السریا" نماینده نیروهای مسلح حوثی در شبکه تلویزیونی المسیره گفت:" نیروهای مسلح یمن با استعانت از خداوند متعال طی ساعات گذشته مجموعه‌ای از پهپادها را به سمت اهداف حساس دشمنان رژیم صهیونیستی در سرزمین‌های اشغالی پرتاب کرده‌اند. در نتیجه این عملیات تردد در محدوده پایگاه ها و فرودگاه های مورد هدف برای چند ساعت متوقف شد".
وی خاطرنشان کرد: "نیروهای مسلح یمن تا پایان تجاوزات وحشیانه اسرائیل به برادران ما در غزه، به عملیات نظامی بهتر در حمایت از پیروزی مردم مظلوم فلسطین ادامه می دهند".
حوثی ها قبلا گفته بودند که چندین بار با پهپاد و موشک های بالستیک به اسرائیل حمله کرده اند.
اسرائیل در 7 اکتبر مورد حمله موشکی بی‌سابقه‌ای از سوی نوار غزه به عنوان بخشی از عملیات طوفان الاقصی که توسط شاخه نظامی جنبش فلسطینی حماس اعلام شد، قرار گرفت. پس از این، نیروهای این جنبش وارد مناطق مرزی در جنوب اسرائیل شدند و به سمت نظامیان و غیرنظامیان آتش گشودند و بیش از 200 گروگان را نیز به اسارت گرفتند. در اسرائیل، به گفته مقامات محلی، بیش از 1.4 هزار نفر از جمله 300 نظامی کشته و بیش از 5 هزار نفر زخمی شدند.
در پاسخ، نیروهای دفاعی اسرائیل عملیات شمشیر آهنین را علیه حماس در نوار غزه آغاز کردند. در عرض چند روز، ارتش اسرائیل کنترل تمام مناطق پرجمعیت نزدیک مرز با غزه را به دست گرفت و حملات هوایی به اهدافی از جمله غیرنظامیان در نوار غزه را آغاز کرد. اسرائیل همچنین از محاصره کامل نوار غزه خبر داد: تامین آب، غذا، برق، دارو و سوخت متوقف شد.
تعداد قربانیان نوار غزه از 10 هزار نفر گذشت و بیش از 24.8 هزار نفر مجروح شدند. به گفته منابع مختلف، حدود 150 اسرائیلی ممکن است در اسارت حماس باشند. خود جنبش اعلام کرد که حدود 200 تا 250 زندانی در نوار غزه وجود دارد.
وزارت امور خارجه روسیه از طرفین خواست تا خصومت ها را متوقف کنند. بر اساس مواضع ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه، حل و فصل بحران خاورمیانه تنها بر اساس فرمول "دو دولت" مصوب شورای امنیت سازمان ملل متحد امکان پذیر است که ایجاد یک کشور مستقل فلسطینی در چارچوب آن را فراهم می کند.
مناقشه فلسطین و اسرائیل، مرتبط با منافع ارضی طرفین، برای چندین دهه منبع تنش و درگیری در منطقه بوده است. تصمیم سازمان ملل متحد با نقش فعال اتحاد جماهیر شوروی در سال 1947، ایجاد دو کشور - اسرائیل و فلسطین را تعیین کرد، اما فقط اسرائیل ایجاد شد.

هیچ نظری موجود نیست: